„Svet Ferrari“ a „Luciana Pavarottiho“ v Modene a Maranelle3 - denný autobusový zájazd V prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Taliansko

SVET ENZA FERRARIHO A JEHO AUTOMOBILOV. Kto by netúžil vlastniť jedinečný automobil Ferrari? Pre mnohých nesplniteľný sen, pre tých, ktorým je blízka vôňa benzínu možno túžba ocitnúť sa aspoň na chvíľu v centre tejto slávnej automobilky. Ak Vás osloví náš víkendový zájazd, ponúkame Vám príležitosť ocitnúť sa v dome a novom modernom múzeu Enza Ferrariho v Modene a múzeu Ferrari v Maranelle a samozrejme v blízkosti všetkých známych historických aj súčasných značiek.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM:

1. deň:

Odchod zo Slovenska vo večerných hodinách /Banská Bystrica – Bratislava cca 21.30 hod./, cesta nonstop cez Rakúsko a SRN.

2. deň:

Príchod do MARANELLA /18 km južne od Modeny/ v ranných hodinách, 9.30 vstup do slávneho MUSEO FERRARI. Napoludnie presun do MODENY, 9-hodinová bezpečnostná prestávka autobusu. Vstup do domu a novootvoreného moderného múzea MUSEO CASA ENZO FERRARI, kde okrem automobilov si môžete pozrieť aj osobné veci a písomnosti zakladateľa slávnej automobilky. Moderný dizajn je dielom architekta Kaplického. Súčasťou múzea je aj obchod so suvenírmi a značkovou konfekciou. Popoludní prehliadka domu - múzea svetoznámeho operného speváka Luciana Pavarottiho, historického centra Modeny - dóm, možný fakultatívny vstup do Palazzo dei Popo Musei, kde sa nachádza aj galéria rodu Este, kostol rodu Este Sant´Agostino, Palazzo Ducale...osobné voľno. Odchod cca 21.30 hod., cesta nonstop.

3. deň:

Príchod na Slovensko v ranných a dopoludňajších hodinách.

 

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:

dopravu klimatizovaným autobusom Mercedes/Man, sprievodcu, poistenie Union proti úpadku CK

 

Možné príplatky:

komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň,  Pandemic 4 EUR/os/deň (základné+COVID)

 

Možné vstupy:

Vstup Museo Maranello a Casa Museo Enzo Ferrari: dospelý 17/16 EUR/ 1 múzeum, študenti a seniori nad 65 r. 15/14 EUR, deti 6-18 r.   7/6 EUR v sprievode rodičov. Kombinované vstupné do oboch múzeí: dosp.  27 EUR, študenti a seniori nad 65 r. 23 EUR, deti do 6-18 r.  11 EUR v sprievode rodičov. Z cien je ešte možná skupinová zľava. Možný audioguide  5 EUR alebo sprievodca, príplatok za skupinu max 30 os 150 EUR. Palalazzo dei Musei:  4 EUR, mládež do 25 r. zdarma, Múzeum figurín  zdarma. Vstup dom-múzeum Luciano Pavarotti  10 EUR, mládež a seniori nad 65 r.  8 EUR, deti do 12 r. zdarma. Možný kombinovaný vstup s Museo Enzo Ferrari.

 

OBJEDNÁVKA