Za zábavou do BurgenlanduV prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Rakúsko

140000 m2 zábavy a atrakcií. Čo všetko ponúka najväčší zábavný a rodinný rozprávkový park Rakúska neďaleko Neziderského jazera? Nielen návštevu tematických okruhov „zážitkový hrad“, „rozprávkový les“, „dobrodružný ostrov“ ale aj oddych na „gazdovskom dvore“, či možnosti občerstvenia v štýlových reštauráciách. Park je otvorený 24.3.-25.10.2020.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM

1. deň

Odchod zájazdu v ranných hodinách (z Banskej Bystrice 05.30 hod., ZV, ZH, NR, TT, BL 09.00 hod.). Po príchode k mestečku St. Margarethen, celodenná návšteva rodinného zábavného parku pri Neziderskom jazere. Park je otvorený denne od 28.03. - 26.10. v čase 9.00 - 18.00 hod., jazdecké atrakcie v čase 10.00 - 18.00 hod. Počas pobytu v parku sa môžu veľkí aj malí návšteníci nielen zabaviť a „vyšantiť“, ale naviac aj otestovať svoju šikovnost a odvahu. Atrakcie: trpasličia baňa, rozprávková krajina,veselá prehliadka kačíc, množstvo elektronických divadiel, rodinná horská dráha „blesk bohov“, jazdecké atrakcie, prechádzka lesom, vzdušná jazda na jazernom drakovi, námorná bitka, hrad, lezecký labyrint… Maskotom parku je kocúr Filippo. Reštaurácie: Filippova, farmársky šenk, hradný cech, lesný hostinec, oslie napájadlo, stredomorská rímska reštaurácia, prístavná taverna. Odchod o cca 18.00 hod., príchod do Zvolena o cca 21.30 - 22.00 hod.

Poznámka:

Narodeninoví oslávenci 3 - 14 r. vstup zdarma, deti do 14 r. môžu park navštíviť len v sprievode dospelej osoby, ak je zlé počasie, môže nastať zmena otváracích hodín, prípadne vrátené vstupné.

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:
dopravu luxusným klimatizovaným autobusom Mercedes/Man, sprievodcu, poistenie Union proti úpadku CK

Možné príplatky:
komplexné cestovné poistenie UNION 2,50 EUR /os/deň, Pandemic 4 EUR/os/deň (základné + COVID)

Možné vstupy:
celodenná vstupenka 27 EUR, z toho rodinné zľavy, osoby 3 - 99 r., v prípade skupín zľavy na cca 23 EUR, narodeninoví oslávenci 3-14 r. zdarma

Kolektívy aj iné termíny!!!

OBJEDNÁVKA