Zakopane a Terme Chocholowskie1 - denný zájazd V prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Poľsko

Pozývame Vás do atraktívneho a na služby bohatého tatranského strediska ZAKOPANE. Po prehliadke dobre padne osvieženie v termálnych kúpeľoch.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM:

Odchod zo Zvolena cca 05.00 hod., z Banskej Bystrice o 5.30 hod.. Dopoludnia príchod do horského tatranského strediska ZAKOPANE. Typická drevená architektúra domov, kostolík, pozemná lanovka na Gubalowku (7 min), výborná gastronómia. Tiež je možný výlet lanovkou na Gasprow vrch (cesta trvá 15 minút s 1 prestupom). Osobné voľno na rušnej obchodnej ulici Krupowka s pestrou paletou reštaurácií a obchodov, prípadne mestské trhy s oblečením, syrami, kožušinami, ... . Cca po 14.00 hod. presun do terme Chocholowske, 3 hodinový pobyt v termálnych vodách - otvorené aj kryté bazény, saunárium, ... . Cca 18.00 hod. cesta späť, návrat v neskorších večerných hodinách, BB cca do 22.30 hod., ZV do 23.00 hod..
Cena zájazdu 0 EUR
Cena zahŕňa:
dopravu luxusným klimatizovaným autobusom Mercedes, sprievodcu, poistenie Union proti úpadku CK
 
Možné príplatky:
Komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň, Pandemic 4 EUR/os/deň (základné + COVID)
 
Možné vstupy:
Gubalowka pozemná lanovka  23 PLN, Kasprow vrch  65 PLN, terme Chocholowskie  59 PLN (69 PLN v sezone) dosp. os., 49 PLN (59 PLN v sezóne) senior nad 60 r., 39 PLN (55 PLN v sezóne) deti 3 -13 r., príplatok saunárium 20 PLN, plavecký bazén 10 PLN
 
Poznámka:
Kolektívy možné aj iné termíny, podľa vastného výberu.

OBJEDNÁVKA