Mníchov - OktoberfestV prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Nemecko

Mníchov Oktoberfest“ – 187. ročník SLÁVNOSTI PIVA. Jedno z a najpopulárnejších tradičných svetových podujatí. Veľká ľudová zábava s pestrými historickými i súčasnými ľudovými krojmi v 14 veľkokapacitných pivárňach či priamo na ulici, dychové a ľudové hudobné skupiny, no najmä obrovské „krígle“ obľúbeného bavorského piva. Aj všetkým týmto žije metropola Bavorska Mníchov, počas slávností piva 17.09. - 03.10.2022.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM

1. deň

Odchod zo Slovenska vo večerných hodinách, cesta nonstop cez Rakúsko a SRN.


2. deň

Príchod do bavorskej metropoly MNÍCHOVA v ranných hodinách, krátky okruh po Olympiahalle (park a Olympijský areál z r. 1972), presun autobusom do centra mesta. Počas pešej prehliadky uvidíte Karlovo námestie, Justičný palác, kostol sv. Michala, dóm Panny Márie, Frauenkirche, radnicu s orlojom, Marienplatz. Popoludní účasť na slávnostiach piva "OKTOBERFEST“. Odchod v neskorších večerných hodinách, cca 21.30 hod., cesta nonstop. Mmožnosť individuálnej návštevy BMW Museum a BMW Welt.


3. deň

Príchod na Slovensko v ranných a dopoludňajších hodinách.

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:

dopravu klimatizovaným autobusom Mercedes/Man, sprievodcu, poistenie Union proti  úpadku CK

Možné príplatky:

komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň,  Pandemic 4 EUR/os/deň (základné+COVID)

Informácie:

„krígeľ“ piva cca  10 EUR na Oktoberfeste. Vstup do BMW Museum  9-10 EUR dospelá osoba,  7 EUR  študenti, skupiny zľavy, so sprievodcom BMW Welt Tour od 7-15 EUR (rôzne druhy)

 Poznámka:

V prípade záujmu kolektívu je možný aj iný termín zájazdu, prípadne je v ponuke aj 4 - denný zájazd s 1 ubytovaním v okolí  Mníchova, treba podať požiadavku cca 10 mesiacov dopredu.!!!

OBJEDNÁVKA