Budapešť s návštevou Tropicaria-Západné SlovenskoV prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Maďarsko

Pozývame Vás na príjemný výlet do grandióznej a historickej metropoly Maďarska - Budapešti. Okrem malebnej panorámy mesta a cenných pamiatok budete mať možnosť navštíviť aj súčasnú najväčšiu atrakciu „Tropicárium a Oceanárium“.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM:

1. deň:

Odchod zo Slovenska v skorších ranných hodinách (z Nitry o 5.45 hod., TT, Bratislavy o 7.20 hod). Po príchode do BUDAPEŠTI (cca 09.45 hod.) si pozriete historické Námestie hrdinov, odtiaľ sa popri zábavných parkoch presuniete do centra mesta (časť Pešť) a pozriete si Baziliku sv. Štefana, nábrežie Dunaja a Parlament. Cez most prejdete do časti Buda, kde navštívite známu Rybársku baštu, odkiaľ je možné uvidieť peknú panorámu mesta a kostol sv. Mateja. Nádherný výhľad na mesto je aj z pahorku Gellért s Citadelou. Po prehliadke mesta sa presuniete k jednému z  najväčších obchodných a zábavných centier Budapešti, kde je situované Tropicárium a Oceanárium. Po jeho návšteve o cca 17.30 - 18.00 hod. cesta nonstop na Slovensko, príchod vo večerných hodinách (v prípade kolektívov možno do prehliadky v prípade záujmu navštíviť aj ZOO s novými atrakciami).

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:

dopravu luxusným klimatizovaným autobusom Mercedes/Man, sprievodcu, poistenie Union proti úpadku CK

Možné príplatky:

Komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň, Pandemic 4 EUR/os/deň (základné + COVID), Pandemic 4 EUR/os/deň (základné+COVID)

Možné vstupy:

Tropicárium a Oceanárium od  2 500 HUF, mládež do 18 r., dôchodcovia od 62 r. od  1 800 HUF, Rybárska bašta  1 500 HUF, deti  500 HUF, Kostol sv. Mateja od  2 000 HUF, Bazilika sv. Štefan  200 HUF, kupola s výťahom  1 000 HUF, ZOO + Holnemvolt  3 300 HUF (v skupine  3000 HUF), študenti  2 500 HUF, deti 2 - 14 r.  2 200 HUF (v skupine zľavy)

 

ČO UVIDÍTE V TROPICÁRIU?

Akvárium so žralokmi * Bazén s rajami * Koralové útesy, sépie * Dažďový prales s aligátormi * Opice, leguány * Hady, obrovské korytnačky * Akváriá so sladkovodnými rybami * Motýle, hmyz, žaby a iné malé plazy * Hlavnou atrakciou budapeštiaskeho Tropicaria je 1,6 miliónov litrové žraločie akvárium s 11 m dlhým tunelom. Steny akvária sú zhotovené zo špeciálneho 16 cm hrubého nerozbitného panoramatického skla, ktoré bolo dovezené z Japonska. Takto sa návštevníci bez obáv môžu pozerať na 6 kusov takmer dvojmetrových žralokov. Tigrované a hnedé žraloky patria medzi 10 najbezpečnejších druhov žralokov.

 

Kolektívy možnosť aj iného termínu, príp.zmena programu, dlhšia návšteva centra, prípadne Zoologickej záhrady

OBJEDNÁVKA