Budapešť s návštevou Tropicaria-Stredné Slovensko , Maďarsko

Pozývame Vás na príjemný výlet do grandióznej a historickej metropoly Maďarska - Budapešti. Okrem malebnej panorámy mesta a cenných pamiatok budete mať možnosť navštíviť aj súčasnú najväčšiu atrakciu „Tropicárium a Oceanárium“.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 40,00 EUR

PROGRAM:

1. deň:

Odchod z Banskej Bystrice cca 5.30 hod., Zvolena 6.00 hod., Dobrá Niva 06.15 hod., Babiná 06.25 hod., Krupina 6.35 hod., Devičie 6.45 hod., Hontianske Nemce 6.50 hod., Šahy 7.30 hod.. Po príchode do BUDAPEŠTI cca 09.45, prehliadka začne na Námestí hrdinov /Hosok t./. Potom sa popri zábavných parkoch a hrade Vajda presuniete k Zoologickej záhrade. Odtiaľ autobusom cez  Andrássyho triedu okruh k Bazilike sv. Štefana - prehliadka interiéru a možnosť výstupu na kupolu a Nábrežiu Dunaja s Parlamentom. V centre mesta si pozriere secesné domy na Vátci utca, Nám. Vorosmarty Tér, tu aj osobné voľno. V časti BUDA navštívite Rybársku baštu /možný vstup/, kostol sv. Mateja - zvonku a nádvoria hradného areálu. Na Budíne aj osobné voľno na občerstvenie. Po prehliadke mesta sa presuniete za perifériu Budapešti k  súčasnej najväčšej atrakcii mesta Tropicaria a Oceanária, ktorého expozície sú situované v modernom obchodnom a zábavnom centre Campona Shopping Center - v rámci prehliadky aj osobné voľno na nákupy - blízke Tesco, prípadne občerstvenie na poschodí /Mc Donald, grécke špeciality, kaviarne/. Predpokladaný odchod cca 17.45 hod., predpokladaný návrat – Krupina cca 20.10 hod., Zvolen 20.40 hod., B. Bystrica po 21.15 hod.

Cena zájazdu 40 EUR

Cena zahŕňa:

dopravu luxusným klimatizovaným autobusom Mercedes/Man, sprievodcu, poistenie Union proti úpadku CK

Možné príplatky:

Komplexné cestovné poistenie Union 3 EUR /os/deň, Pandemic 4 EUR/os/deň (základné+COVID)

Možné vstupy:

Tropicárium a Oceanárium od  3 800 HUF, mládež do 18 r., dôchodcovia od 62 r. od  2 900 HUF, Rybárska bašta  1 500 HUF, deti  500 HUF, Kostol sv. Mateja od  2 000 HUF, Bazilika sv. Štefan  2 300 HUF, kupola s výťahom  1 000 HUF

 

ČO UVIDÍTE V TROPICÁRIU?

Akvárium so žralokmi * Bazén s rajami * Koralové útesy, sépie * Dažďový prales s aligátormi * Opice, leguány * Hady, obrovské korytnačky * Akváriá so sladkovodnými rybami * Motýle, hmyz, žaby a iné malé plazy * Hlavnou atrakciou budapeštiaskeho Tropicaria je 1,6 miliónov litrové žraločie akvárium s 11 m dlhým tunelom. Steny akvária sú zhotovené zo špeciálneho 16 cm hrubého nerozbitného panoramatického skla, ktoré bolo dovezené z Japonska. Takto sa návštevníci bez obáv môžu pozerať na 6 kusov takmer dvojmetrových žralokov. Tigrované a hnedé žraloky patria medzi 10 najbezpečnejších druhov žralokov.

 

Kolektívy možnosť aj iného termínu, príp.zmena programu, dlhšia návšteva centra, prípadne Zoologickej záhrady

OBJEDNÁVKA