Paríž a zámky na LoireParíž - Chambord - Blois - Versailles V prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Francúzko

Vydajte sa s nami do najnavštevovanejšej oblasti Európy. Pozrite si „mesto rôznych chutí“ a turistickú metropolu Paríž. Povodie rieky Loiry známe ako „záhrada Francúzska“, je posiate prekrásnymi mestami, renesančnými zámkami a vinohradami, kde sa rodí jedno z najlepších francúzskych vín.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM:

1.deň 

Odchod zo Slovenska v dopoludňajších hodinách, cesta nonstop cez Rakúsko a SRN.

2.deň

Príchod do PARÍŽA v ranných hodinách, prehliadka historického centra - Pantheón, Luxemburgské záhrady, ostrov Cité s katedrálou NOTRE DAME, záhrady Tuillerie a návšteva múzea LOUVRE,  hotelové ubytovanie **plus v 1/2, príp. 1/3, 1/1 v blízkom okolí mesta /do 30 km od centra/. Možnosť individuálnej večere v blízkych reštauráciách.

3.deň

Zámky na Loire. Po raňajkách sa vydáte južnou trasou k Orleansu. Ako prvý navštívite najväčší renesančný monumentálny zámok CHAMBORD, ktorý je obkolesený loveckou oborou a má 440 miestností. Dal ho postaviť kráľ František I. Popoludní si pozriete prekrásny renesančný zámok v BLOIS. Zaujímavé je schodište Františka I. a izba Kataríny Medici s 237 vyrezávanými panelmi a 4 tajnými skrinkami. Prehliadka katedrály s výhľadom z terasy v centre malebného mestečka, osobné voľno. Odtiaľ sa presuniete späť do hotela pri Paríži /180km/. Možnosť individuálnej večere.

4.deň

Po kontinentálnych raňajkách si pozriete štátny zámok a záhrady vo VERSAILLES /24 km západne od Paríža/, popoludní návrat späť do Paríža. Navštívite modernú štvrť LA DEFENSE a umelecký MONTMARTRE. Večer možnosť výstupu na vežu EIFFEL, autobusový okruh nočným Parížom. Návrat do hotela.

5.deň

Po raňajkách sa opäť ocitnete v PARÍŽI, kde Vás čaká oddychový program: prechádzka po Elyzejských poliach a vstup do Víťazného oblúka, plavba po Seine,  popoludní návšteva niektorých múzeí alebo osobné voľno /napr. Invalidovňa alebo Musée d´Orsay.../.Večer cesta nonstop na Slovensko.

6.deň

Návrat v popoludňajších hodinách.

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:

3 x hotelové ubytovanie**plus v 1/2 S+WC,TV, 3 x kontinentálne raňajky, dopravu luxusným klimatizovaným autobusom Mercedes/Man, sprievodcu, poistenie Union proti úpadku CK

Možné príplatky:

Komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň, Pandemic 4 EUR/os/deň (základné + COVID), 1/1 izba: 55 EUR/zájazd

Možné vstupy:

Paríž a Versailles cca 75 EUR, zámok Chambord 13 EUR, mládež do 25 r. zdarma, zámok Blois 12 EUR , mládež 6-17 r. 5 EUR, študenti 7,50 EUR

OBJEDNÁVKA