Barcelona – Monaco - Francúzska rivieraBARCELONA – MONACO - CANNES V prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Španielsko

Pozývame Vás do miest JUŽNÉHO FRANCÚZSKA, ktoré sú po Paríži tzv.“top turistické destinácie“ tejto krajiny. Francúzska riviera je viac než len prázdninový raj. Má priaznivé klimatické podmienky, bohatú a pestrú vegetáciu, azúrovo modré more, malebné mestečká. Kamienkové a pieskové pláže striedajú príkre útesy, ktoré sa prudko zvažujú do mora a vytvárajú tak spolu s Prímorskými Alpami neopakovateľný ráz tunajšieho pobrežia. Trasa je však zameraná na ŠPANIELSKO, kde si pozriete katalánsku metropolu BARCELONU s jej umeleckými pamiatkami a atmosférou.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM

1. deň:
Odchod zo Slovenska v poludňajších hodinách (Banská Bystrica 11.15 hod., nástup ZV, ZH, NB, NR, TT, Bratislava cca 15.30 hod.. Cesta nonstop do Francúzska cez Rakúsko a Taliansko do Monaca cca 1240 km z Bratislavy.

2. deň:
V ranných hodinách príchod do miništátu MONACO – perly „Francúzskej riviery“ - počas 9 hodinovej bezpečnostnej prestávky autobusu prehliadka rezidenčnej časti Monaco s kniežacím palácom a katedrálou, Oceánografickým múzeom, prístavnej a obchodnej časti La Condamine ako aj zábavnej a rekreačnej časti Monte Carlo. Pobyt na pláži v Monte Carle. Možný presun MHD (poplatok do 2 EUR) z pláže v Monte Carle k parkovisku autobusov v Monacu. Podvečer presun do cca 100 km vzdialeného FREJUS, hotelové **ubytovanie Ibis budget v 1/2 S+ WC+TV (nákupné centrum Lidl 200m).

3. deň:
Kontinentálne raňajky, cca 7.45 hod. odchod do Španielska - presun Južným Francúzskom popri Aix -En- Provence -Perpignan- Figueraz cca 482 km.14.00 hod. príchod do severokatalánskeho mesta FIGUERES, prehliadka Figueres Dalí Thetre Musem, vrátane šperkov. Podvečer presun do katalánskej metropoly BARCELONY /150 km/, hotelové **ubytovanie Ibis budget alebo Campanile, v blízkom okolí mesta, 1/2 S+WC +TV.

4. deň:
Kontinentálne raňajky, odchod na celodennú prehliadku BARCELONY. Okruh mestom a prehliadka v smere: Gaudího katedrála Sagrada Famiglia /vstup/, Korida, Kaskádovité nám., Montjuic s vyhliadkami, prípadne aj návšteva Múzea - nadácie Joana Miróa,  Parc Guell s Gaudího architektúrou. Trasa autobusom aj popri štadióne FC Barcelona Nou Camp. Osobné voľno, návrat do hotela, nocľah.

5. deň:
Kontinentálne raňajky, presun do BARCELONY. Prístavná časť s Colombovými loďami Nina, Pinta, Santa Maria, centrum mesta s triedou Rambla, gotická časť s katedrálou sv. Eulálie, Gaudího stavby Casa Batló a Casa Milá, Katalánske námestie, možná návšteva múzea moderného umenia alebo Katalánskeho umenia. O 17.00 hod. odchod do Francúzska, tranzitné hotelové **ubytovanie pri meste Perpignan /200 km/ - Ibis budget.

6. deň:
Kontinentálne raňajky, cca 8.00 hod. odchod na sever Cote d´Azur do CANNES /cca 470 km/. Cca 14.00 hod. príchod, krátka prehliadka centra, starý prístav, katedrále Notre Dame s panoramatickou vyhliadkou, filmový palác , hotel Carlton, pobyt pri mori na piesočnatej pláži. Večer cca 23.00 hod. cesta späť na Slovensko cez Ligúriu.

7. deň:
Návrat v popoludňajších hodinách Bratislava 15.00 hod. , cca do 15.45 hod. Trnava, Nitra , ZH, ZV, Banská Bystrica do 19.00 hod..

 

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:

4 x hotelové ubytovanie** v 1/2 S+WC+TV, 4 x francúzske kontinentálne raňajky, sprievodcu po trase zájazdu, dopravu luxusným klimatizovaným autobusom, poistenie Union proti úpadku CK

Možné príplatky:

komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň,  Pandemic 4 EUR/os/deň (základné+COVID), 1/1 izba 79 EUR/zájazd

Možné vstupy:

MONACO: Oceánografické múzeum  13 - 16 EUR dosp. os.,  7 - 10 EUR študenti 13 -18 r., VŠ  7,50 EUR, deti 4 - 12 r.  7,50 (zo sebou študentskú kartu, z týchto cien pri skupine možnosť zľavy), Kniežací palác  8 EUR, Oceanografické múzeum a kniežací palác v skupine 20 EUR, deti a študenti 10 EUR v skupine,  MHD Monaco  2 EUR,

FIGUERES: Dalí Theatre Museum  13 EUR dosp.os., mládež  10 EUR /otvorené minimálne do 18.00 hod./, Dali Muzeum šperkov 12 EUR

BARCELONA: Sagrada Famiglia od  26 EUR/dosp.,  Parc Guell  10 EUR, Gaudiho dom kde žil  5,50 EUR, Casa Battlo - prehliadka interiéru  24,50 EUR, štadión a múzeum FC Barcelona 25 EUR, mládež 20 EUR (seniori nad 65 rokov a mládež zľavy do múzeí).

CANNES: lodný výlet spiatočný lístok  13 EUR, pevnosť s celami  7 EUR, vláčik  8 - 10 EUR

OBJEDNÁVKA