Silvester na Francúzskej riviéreNICE - CANNES - ST.TROPEZ - ST.VENCE - PORTGRIMAUD - MONACO V prípade záujmu sa môžete informovať v CK, Francúzko

PONUKA JEDINEČNÉHO SILVESTROVSKÉHO ZÁJAZDU DO MONACA S VEĽKOLEPOU ATMOSFÉROU, OHŇOSTROJOM A NAJSLÁVNEJŠÍCH MIEST AZÚROVÉHO POBREŽIA.

Momentálne nie sú naplánované žiadne termíny

Zájazd si môžete predbežne rezervovať.

Cena: 0,00 EUR

PROGRAM:

1. deň:

Odchod z Banskej Bystrice cca 11.00 hod., Zvolena 11.30 hod., Žiaru nad Hronom o 11.50 hod., Nitry o 13.15 hod., Trnavy o 14.10 hod., Bratislavy cca 15.20 hod., cesta nonstop cez Rakúsko a Taliansko (Ligúria).

2. deň:

V ranných hodinách príchod do najväčšieho mesta na Azúrovom pobreží, NICE. 9 - hodinová bezpečnostná prestávka autobusu, prehliadka centra mesta so sprievodcom – kvetinový trh, kasíno, staré mesto s úzkymi uličkami a starobylými kostolmi - Santa Reparata a Santa Rita (pri ktorej sa náchádza aj najlepšia zmrzlináreň v Provensálsku - Fenocchio a tiež kvalitná vinotéka), hlavné reprezentačné námestie Place Masséna, divadlo, Justičný palác. Osobné voľno na typickom provensálskom trhu so všetkými miestnymi špecialitami - syry, ovocie, zelenina, koreniny, šperky, tašky...suveníry. Cca 12.00 hod. výlet miestnym vláčikom za príplatok 10 EUR (50-60 min.) po hlavných pamiatkach mesta, dostanete sa až k bývalej hradnej pevnosti s parkom nad mestom s úžasnou panoramatickou vyhliadkou na Zátoku Anjelov. Po návrate z výletu kratšie osobné voľno na obedňajšie občerstvenie v centre mesta. Popoludní osobné voľno na prechádzku pri mori na okrúhliakovej miestnej pláži na Anglickej promenáde, lemovanej palmami, neďaleko slávneho hotela Negresco, blízkosť reštaurácií a nákupných tried, prípadne návšteva Matissovho alebo Chagallovho múzea a povianočných trhoch. Po 18.30 hod. odchod na hotelové ubytovanie v Cannes alebo Frejus - periférie 1/2 S+WC+TV (príp.1/1, 1/3).

3. deň:

Po kontinentálnych francúzskych raňajkách Vás čaká celodenný „pestrý program na juhu Côte d´Azur. Odchod z hotela o 8.20 hod. na sever. Najprv sa zastavíte v atraktívnej blízkej dedinke ST.PAUL DE VENCE„ Stredoveká pevnosť na skale“, ktorá si zachovala svoj stredoveký charakter a je strediskom umelcov (malé nízke kamenné domčeky s množstvom minigalérií a obchodíkov s umeleckými predmetmi a suvenírmi, vrátane parfumérie Fragonard, krčmičky v ktorých sa dodnes stretáva umelecká bohéma, katedrála, hradby s nádhernými vyhliadkami, či miestny cintorín s hrobom Marca Chagalla. Cca 12.30 hod. presun do ANTIBES – krásne historické prímorské letovisko s prístavom, katedrálou a Musée Picasso. Odtiaľ sa vrátite do mondénneho CANNES. Prehliadka svetoznámeho luxusného mesta Francúzskej riviéry - reprezentačná trieda La Croisette s filmovým palácom, staré mesto s romantickými uličkami, vyhliadkou a katedrálou Notre Dame, prechádzka pri mori (najlepšie
pieskové pláže na Côte d´Azur)/. Osobné voľno na občerstvenie !!!!, nákupy… Návrat autobusom do blízkeho hotela na kratší oddych, cca 22.00 hod. odchod späť do mesta. Privítanie nového roka, predpokladané povestné ohňostroje na viacerých miestach. Cca 00.20 1.1.2023 presun späť do hotela. 9 hod. bezpečnostná prestávka autobusu.

4. deň:

Kontinentálne francúzske raňajky o cca 09.00 hod.. O 10.00 hod. odchod do cca 45 km vzdialeného Monackého kniežatstva. 9 - hodinová bezpečnostná prestávka autobusu, prehliadka MONACA – „perly Francúzkej riviéry“. Pozriete si reprezentačnú časť Monaco s kniežacím palácom a jeho gardou a katedrálou. Možnosť návštevy Oceánografického múzea, obchodnú časť La Condamine a rekreačnú a zábavnú časť Monte Carlo (parky, kasíno, jachtársky klub,…). A tiež pôjdete po trase a známych zátačkách GP Formule 1. Cca 20.00 hod. odchod na Slovensko, cesta nonstop cez Ligúriu, Taliansko, Rakúsko.

5. deň:

Príchod v poludňajších - cca 13.00 hod. Bratislava a popoludňajších hodinách, výstupy po trase TT, NR, ZH, ZV, Banská Bystrica cca 16.30 hod. .

Cena zájazdu 0 EUR

Cena zahŕňa:

2 x hotelové ubytovanie ** typ  Ibis budget, bývalý Etap - 1/2 S+WC,TV,  2 x kontinentálne raňajky (teplé nápoje, sladké a slané pečivo, maslo, džem, džús), sprievodcu po trase zájazdu, dopravu luxusným klimatizovaným autobusom Mercedes alebo Bova, poistenie Union proti úpadku CK

Možné príplatky: 

Komplexné cestovné poistenie Union 2,50 EUR/os/deň, Pandemic 4 EUR/os/deň (základné + COVID)

Možné  vstupy:

MONACO

Oceánografické múzeum  18,00  EUR, kniežací palác  10,00  EUR, MHD Monaco  2,00  EUR

NICE

Vláčik  10,00  EUR

CANNES

Lodný výlet spiatočný lístok  13,00  EUR, Pevnosť s celami  7,00  EUR, Vláčik  7,00 – 10,00  EUR

OBJEDNÁVKA